Ultraljud idag

Var på ultraljud på ivf-kliniken idag för att se om någon äggblåsa växer till sig så att jag får ägglossning (och att de därmed kan stoppa tillbaka vårt frysta embryo). Hon hittade en äggblåsa på 9mm som hon trodde skulle växa och släppa under nästa vecka. Jag hoppas hon har rätt! Ska testa med ägglossningstest fr.o.m. Söndag. Även om jag tror det är för tidigt! Gissar på att jag får ägglossning under nästa helg! Men man gör ju precis som de säger så klart! Nu ska jag gå och sova, har en lång dag framför mig imorgon! Godnatt!


I balans

Njuter av vädret och känner hopp om livet! På alla plan faktiskt, även på bebisfronten, skön känsla! Sen äter jag jordgubbar också och längtar tills semestern! Men nu- mot jobbet.


Igår

Så kom mensen! Så nu börjar nedräkning mot ägglossning och när den inträffar embryo transfer!

Sen sålde vi lägenheten igår också! (så obeskrivligt skönt!)

Nu ska jag slå igen ögonlocken! Godnatt på er!


Vila

Blommor inköpta till gårdagens och kvällens visning gör lägenheten extra mysig. Njuter nu av att det är "över" när det gäller allt fixade och donande med lägenheten. Men nu hoppas och väntar vi spänt på bud.. Och mensen. Jag väntar på mensen. Tycker mig kunna ana att den är på gång. Sen börjar äntligen nedräkningen av återföringen av guldembryot ;) sov gott så hörs vi snart igen!


Mycket nu

Igår var vi på ivf-kliniken och pratade lite med en läkare. Hon undersökte mig och de kom fram till att vi ska köra en återföring av mitt frysembryo i en "naturlig cykel"! Dvs jag ska inte ta några hormoner utan det bär jag får min nästa ägglossning så sätter det tillbaka embryot.
Läkaren undersökte mig och sa att det såg ut som jag haft ägglossning den här månaden..så nu väntar vi på mensen som sagt.

På söndag smäller det förresten. Då visar vi lägenheten. Mycket kvar att göra tills dess att vi öppnar dörren för potentiella köpare så tur att det är långhelg! :)

Men nu ska jag och älsklingen gå ut och äta middag. Tvåårig förlovningsdag idag!

Hoppas ni har en bra 17 maj!
Kram tills vi hörs igen



Paus

Jag är med vänner i Köpenhamn och har det bra. Tar en paus från flyttstressen helt enkelt!


Slut som artist!

Bild på kvällsfikat. Jordgubbar och grädde. Classic!
Nu ett tips till alla som läser detta: flytta aldrig om du inte verkligen behöver. Fy satan vad jobbigt det är. Men nu är foton tagna och de blev så fina. Visning om två veckor- har en ocean av saker att göra tills dess. Men tänk, när allt är över får vi flytta till det nya fina. Förhoppningsvis samtidigt som jag får tillbaka mitt guldembryo. Nån sa att bra saker oftast inte kommer ensamma (inte skit heller för den delen!) så jag håller fast vid det helt enkelt!


Äntligen säsong!

För sparris!! Min favoritgrönsak alla kategorier! Jag äter mina raringar tillsammans med extrasaltat bregott och parmesan (efter att jag ångkokat dom mjuka fast ändå lite aldente!) Sjukt gott och lowcarb!


Full rulle

Herregud- livet går i 180km i timmen nu. Det är jobb, fix med lägenheten inför visningen, mera jobb, mer fix med lägenheten, vänner osv. Pust. Och inte lär det lugna ner sig än på ett tag. Nästan tur att vi inte får påbörja en ny ivf- behandling än. Det hade blivit för mycket. Nu ska jag försöka mota bort huvudvärken med lite lugn och ro, dagens första! Hej så länge


Fredagsmys

Bilden visar fredagsfikat på jobbet - cupcakes- farligt gott! Annars har vi fredagsmys här hemma. Ni vet, soffan, tvn, filtarna och kuddar, tända ljus osv. Helt slut efter en tidig morgon med yogapass!
På måndag ska jag ringa ivf-kliniken, mensen är nästan över och jag antar att de vill lägga upp en plan för hur vi får igång nästa mens som behövs för att vi ska kunna sätta in vårt stjärnembryo :) Men nu helg med allt vad det innebär! Hej så länge!


Att njuta av tillvaron

I helgen har jag druckit ett par glas vitt vin till maten. Mest för att det var ett tag sen jag rörde vin, ville inte dricka under behandlingen med sprutorna osv. Och så gott det var! Även om jag naturligtvis helst hade velat vara förbjuden att dricka pga ett positivt gravtest. Men som sagt, nu försöker jag fokusera på det positiva i tillvaron. Och i helgen var gott vitt en sån grej. Andra var solsken i massor, good hamburgare på uteservering, promenad med fina vänner, lägenhetsfix, majbrasa, egenodlade jordärtskockor, sömn, bästa föräldrarna
på fikabesök osv. Ja massor med bra skit helt enkelt! Men nu ska jag sova.
Natti på er!


RSS 2.0