Ett livstecken ;)

Hej fina ni som fortfarande kikar in här! (oh tack för era fina kommentarer om att ni saknar mig :)) Jag tog en lång paus från bloggen, i know! Kännde bara att det blev lite too much på något sätt, att jag lämnade ut mig så! Men jag har saknat er ska ni veta, och jag har saknat att skriva av mig om hur det går i bebisverkstan!

Tyvärr har jag ingen glad nyhet att komma med. Det som hänt sen sist är att jag har ätit ett par omgångar av pergotime som inte har gett ägglossning ;(. Tog också en paus med lchf under sommarsemestern vilket gjorde att kroppen nog än mindre vill hjälpa till tror jag! Men sen två veckor är jag uppe på hästen med LCHF igen och kommer att börja äta pergotime idag faktiskt så vi får väl se om det ger någon ägglossning den här gången nu när kosten är "rätt"!

Hur som helst, om det inte fungerar så har vi faktiskt fått en tid för "utredning" i början av okober. Det känns skönt att ha det inbokat. Så att vi kan ta nästa steg och ta reda på hur vi ska gå vidare. Kanske något starkare ägglossningstimulerande än pergotime. Men vi får se vad läkarna föreslår - jag vill inte hålla på och spekulera...

Kommer att kika in här lite oftare nu :)

Ha en mysig fredagskväll! Själv ska jag äta oxfile och gotta mig ;)


RSS 2.0