Hallonmousse och hopp!


Idag käkade jag kött, bea och kryddsmör till middag! Inte en endaste liten grönsak i sikte. Vilket betyder att jag tyckte att det fanns plats för denna läckerhet! Det är egentligen bara 50 gram tinade hallon, 100 gram grädde och ca 2 tsk sukrin (florsockervarianten) som jag har blandat ihop till en "mousse". Tycker det blir mycket godare än att äta hallon med grädde till! Portionen ger ca 5 kolhydrater om någon vill veta det :)

Annars så fick jag skäl att hoppas imorse! Min fertilitetsmonitor visar nämligen "ökad fertilitet" (det finns 3 lägen; låg fertilitet, ökad fertilitet och hög fertilitet (som ska indikera att ägglossning sker inom 24 timmar). Hitills har min monitor visat låg fertilitet men idag på dag 11 i cykeln gick den alltså upp på ökad! Hoppas så få se den högsta nivån visas i displayen inom kort! Bara att hålla tummarna. Och sexa. Och äta rätt. Och försöka slappna av. Oh well. Jag gör mitt bästa.

Mandlar


Rostade, saltade mandlar med 6,7 kolisar per 100 gram måste väl ändå vara ett ok mellis. Ja, inte en hel näve men kanske en 25 gram. Eller lite mer om magen kurrar mycket.

Annars då? Jo tack, jag är sjuk och hostar som en galning men har tagit hostmedicin nu som ska vara effektiv och sövande! Så nu ska jag strax krypa ner under täcket! Inne på dag 10 i menscykeln förresten, har tagit de sista pérgotimetabletterna idag. Så nu är det ju bara att testa med ägglossningstesterna, köra på och hoppas på det bästa!

 Natti natti på er nu! Hörs snart igen.

Pizzafyllning!


Jag åt pizza till middag igår! Men oroa er inte, jag åt bara upp fyllningen :) Beställde en calzone med extra fyllning som jag sedan glatt öppnade upp och åt med god aptit (jag är nämligen sjuk så då "unnar" jag mig det jag är sugen på och igår var det just pizzafyllning!)


Pizzan efter jag var klar med den :) Det ser ut som jag har ätit lite av brödet men det gjorde jag inte. Dock skulle jag ljuga om jag sa att det inte hade varit ännu godare om jag "fått" äta det också. Men oh well - nu satsar jag stenhårt på LCHF och viktnedgång (hitills 4 kg på ca 2 veckor) och då kan man inte hålla på att fuska, inte ens om man är sjuk och ynklig!

28 dagar!!!


God LCHF-frulle med äggröra, bacon och en liten tomat för att lätta upp det hele! Men jag käkar det inte varje morgon. Då skulle jag tröttna fort.

Det var väldigt länge sen jag hade en menscykel på 28 dagar! (ens de få gånger jag haft ägglossning det senaste året) Men denna månad så hände det. Jag hade iof ätit pergotime innan och hoppades att det skulle leda till äggossning men säker var jag ju inte. (förra gången jag åt pergo fick jag ingen ägglossning så jag vågade inte hoppas för mycket!) Men nu ser det ut som det faktiskt blev en ägglossning vilket jag är jätteglad över. För det betyder ju att chansen finns! Lite besviken är jag ju såklart över att det inte tog sig men jag är mest glad faktiskt. Imorgon börjar jag med nästa pergotimekur, upp på hästen igen bara tänker jag :).

Hoppa allt är bra med er annars fins bloggläsare! Jag är sjuk (förkyld) men annars leker livet! Nu ska jag soffmysa med min karl men vi hörs snart igen!

RSS 2.0