Startklar!

Mensen dök upp igår så idag (ikväll) är det dags att kicka igång med sprutorna (menopur). Det var lite att blanda md dom så jag är glad att min kille agerar sjukskötare. Skulle säkert kunna ta dom själv om jag verkligen inte hade något val men nu har jag ju det och då får han sticka :). Men innan jag proppar kroppen full med hormoner ska jag iväg och jobba och sen ta en massage efter jobbet. Hoppas ni får en fin dag! Kram


Here we go again!

Tidigare idag var vi på besök på ivf-kliniken för att planera nästa behandlingsomgång! Jag ska ta menopur istället för puregon denna gången, annars är processen i princip densamma som förra gången det begav sig. Om allt går enligt plan kommer mensen nästa vecka, sprutstart dag 2 i menscykeln och preliminärt äggplock under vecka 37. Vi pratade med läkaren om att testa sk "långt protokoll" vilket innebär att man startar med nässpray för att reglera ner hela hormonproduktionen innan man sätter igång den igen med sprutorna, men eftersom jag svarade relativt bra på förra behandlingen, fick ut fina embryon och lyckades bli gravid (om än på fel ställe!) så tyckte han inte att vi behövde testa det (än). Han är så bra vår läkare, ingen prestige och blir inte irriterad när vi ställer masa frågor ;). Känns så skönt att dra igång detta igen! Vill bara in i ekorrhjulet även om det är jobbigt med hormonerna, väntetiden efter embryo transfer osv. Jag vill veta att chansen finns! Vill ha en snabbspolningsknapp frammåt. Fuck mindfullness ;)


Dagens frukost

Blev två stekta äggvitor och en finncrisp med smör och ost. Har nog inte gått upp i vikt i sommar (har inte vägt mig iof men det känns inte så på kläderna). När jag kom tillbaka till jobbet fick jag höra att det ser ut som jag gått ner, kul så klart! Men jag skulle gärna vilja att min kille kopplar in vårt Nintendo Wii så jag kan väga mig och se vad den visar. Men oavsett siffra på vågen vill och känner jag att jag behöver gå ner isf ca 10 kg. Då når jag min normalvikt vilket vore skönt både för kropp och själ. Och med all säkerhet är det bra för våra chansen att lyckas bli gravida. Återkommer här med en "startvikt" så fort jag ställt mig på vågen! Fler som ska vara hälsosamma nu i höst?!


Nöttoppar och semestern sista skrik

Är hemma i nya lägenheten och packar upp/in/ur/sorterar/slänger våra saker. Utomkvedeshavandeskapet och semestern kom emellan och vi kom i söndags kväll hem till en lägenhet som såg ut som de man brukar se på tv i "extrema samlare" eller "rent hus". Inte för att det var så skitigt men grejer grejer grejer överallt!! Nu några dagar senare har mycket hänt men det är en hel del kvar. Men ibland måste man ju ta en liten paus. Så jag tog en nyss och bakade lchf nöttoppar. Ska äta en strax med ett litet glas mjölk. Because i'm worth it :)


RSS 2.0