Kyckling med gräddig champinjonsås och parmesan


Ojojoj, detta är ungefär en miljon gånger godare än vad det ser ut på bilden! Kyckling+gräddig champinjonsås+riven parmesan=sant!


Ibland är det enkla det godaste! Det påståendet gäller iallafall stekt kycklingfile med champinjonsås och riven parmesan. Det går dessutom på ett kick.

Ingredienser champinjonsås 2-3 portioner:
300 gram champinjoner
2dl grädde
1 dl creme fraishe
1-2 msk soja (smaka av)
torkad eller färsk rosmarin
salt och peppar

Gör så här:
Stek de skivade champinjonerna i en stekpanna tills vattnet har kokat ur dom. Häll sedan på grädde, creme fraiche, och soja och låt koka ihop några minuter. Krydda sedan med rosmarin, salt och peppar efter tycke och smak! Stek sedan kycklingfile i en stekpanna (jag använde tvådelad kycklingfile som går snabbare att få genomstekt) och riv massvis med parmesan! Lägg upp det hela på tallrikar och njut!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0